ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Kutladı.

 

08 Mart 2024 09:40
Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Kutladı.

Akçadağ Belediye Başkanı  Ali Kazgan ilçemiz deki kadın istihdamının artmasını ve kadınların daha iyi şartlarda çalışmalarını her şeyden fazla önemsiyoruz. Kadınlarımıza sadece 8 Mart'ı değil, her günü en az 8 Mart kadar özel kılmak en büyük amacımız ve temennimizdir. Çünkü geleceği onlar şekillendirecektir. Bizler bu görevleri ve makamları onların yetiştirecekleri çocuklara devir edeceğiz. Kadınlarımız ne kadar güçlenir ise o kadar güçlü bir Türkiye'ye ve geleceğe sahip oluruz” dedi.

Milli ve manevi değerlerimizin, kültür ve geleneklerimizin en kıymetli taşıyıcıları hiç şüphe yok ki kadınlarımızdır. Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan kadınlarımız.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediyede görev yapan kadın personelerine Akçadağın kadınlarıyla bir araya geldi. Başkan Kazgan  8 Mart Dünya Kadınlar gününü de kutlayarak, çeşitli hediye etti sonrada aşure ikramında bulundu.

Belediyeler olarak kadınlarımızı her konuda desteklemek gibi bir sorumluluğumuz vardır. Kadınlarımıza olan desteğimizi bu zamana kadar olduğu gibi, bundan sonra da sürdüreceğimizin bilinmesini istiyorum. Bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, saygılarımı sunuyorum.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.