ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

İYİ PARTİ MALATYA İL TEŞKİLATI SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

 

22 Mart 2024 10:14
İYİ PARTİ MALATYA İL TEŞKİLATI SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Ziyarete İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr Yüksek Mühendis Ali Helvacı, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Avukat Emircan Eren’in yanı sıra İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililerde katıldı.

2024 Yerel Seçim Süreci kapsamında çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı ve belediye başkan adaylarının ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu “Bulunduğumuz konumda bütün partilere eşit mesafede ve bütün siyasi partileri önemseyen ve onlarla istişare kültürüne açık bir yapımız var. Bizim bu süreç içerisinde bu bölgelerde yapılan çalışmaları değerlendirip onlarla ilgili fikirlerimizi beyan edip bütün siyasi partilerden üyelerimiz adına destek istiyoruz. İstişare kültürüne açığız.” Dedi.

Sadıkoğlu’nun ardından söz alan İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız ise Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Malatya sanayicisinin, esnafının, çiftçisine ev sahipliği yaptığını belirterek başka Sadıkoğlu öncülüğünde yönetim kurulu üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür ederek “Deprem sürecinde başkanımla yıkılan işyerlerini ve de Malatya’yı terk eden işyerleri ya da kapanış verip şehir dışına gitmiş ve bu sürede yeni açılan iş yerleri ile ilgili bilgiler aldık sık sık. Bu aldığımız bilgileri Malatya basını, Malatya kamuoyu ile paylaştık. Sayın başkanıma Malatya’da doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilen bir yapısından dolayı, Malatya’nın menfaatini çıkarını eğilmeden korkmadan çekinmeden kamuoyuna naklini sağladığı için çok teşekkür ediyorum.” Dedi

Sadıkoğlu ile çocukluktan gelen bir dostluklarının bulunduğunu belirtikten sonra, mücbir sebepten dolayı mağdur olan iş verenlerin sorunlarına değinen İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez ise “Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak milletvekilliği adaylığım döneminde de sürekli bahsettiğim bir projemiz vardı. Mücbir sebep süresinin uzatılması yerine Malatya’ya altıncı bölge teşviklerinde var olan bütün esnafa verilmesini beraberinde de iki yıl ödemesiz bir hibe kredileriyle Avrupa Birliği kalkınma ajanslarıyla bu şehri bira araya getirerek vekillerin görevi olarak yapılması gereken bir şey. Ama bu süreçte Oğuzhan başkanın gayretli çalışmalarını çok net bir şekilde takip ettik. Ayakta alkışladık destekledik. Süreçte yaptıklarından dolayı biz kendisine tekrar teşekkür ediyoruz.” dedi.

Göçmez’in ardından söz alan İYİ PARTİ Battalgazi Belediye Başkan Adayı Avukat Emircan Eren “6 Şubat depremi öncesi ve sonrasında Malatya’nın yanında kalan bu güçlü odaya ve başında bulunan Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na şükranlarımızı sunarız. 31 Mart itibari ile de bizimle beraber tüm Battalgazi ve Malatya halkına omuz omuza İYİ Parti ailesi olarak hizmette bulunacağız. Bu hizmete sayın ticaret odası başkanı ve yönetiminin destekleri olacaktır.” Dedi.

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ali Helvacı ise “Deprem açısından en çok hasar alan yer Yeşilyurt. İkincisi Malatya’nın sanayi ve ticaretinin yüzde 90’ı Yeşilyurt sınırları içerisindedir. Geçmişte Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda üst düzeyde çalışmış biri olarak onlarında derdini, problemlerini, projelerini yaşadığı sıkıntıları değerli kardeşim Şeyhmus Bey’in ifade ettiği 6. Bölge teşviklerini muhakkak muhakkak uygulanmasını benimsiyorum.” Dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.