ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Bir Önceki Dönem Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat'tan Dedekorkut Basın Konteynerlerini Ziyaret Etti.

 

18 Nisan 2024 19:32
Bir Önceki Dönem Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat'tan Dedekorkut Basın Konteynerlerini Ziyaret Etti.

Bir önceki dönem Ak Parti Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat Basının ziyaret etti vefalı Belediye Başkan Polat Basınımız 7/ 24 saat halkı bilgilendirmek için çaba harcadığını belirterek, “sizlerle uyumlu bir şekilde çalıştığımıza inanıyor, görevinizde başarılar diliyoruz” dedi. 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Polat dedekorkut konteynererde görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Polat, “Zaman ve mekân kavramı olmaksızın zor şartlarda, fedakarca çalışan basın çalışanlarımızın her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Fikirlerin, düşüncelerin ve yazıların daha özgür olduğu bir ortam diliyor, tüm basın mensuplarının ‘bu zor şartlarda görev yaptığınız'dan dolayı kutluyorum ve başarılarınızın devamını dileriz.

Dedekorkut Basın Konteynerlerde görev yapan arkadaşlar başkan Polat ağır yükümlülükler, ifade önündeki engeller ve ağır ekonomik koşullar nedeniyle yerel basınının zor bir süreçten geçtiğini belirterek dayanışma içerisinde Basın sektörünün sorunlarına çözüm üretilmiyor Bizler görevlerimizi en iyi şekilde yapmak için gayret ediyoruz nazik ziyaretinden ve yerel basına her zaman destek olmasından dolayı bu anlamlı gün sebebiyle kendilerini unutmayıp ziyaret etmesinden dolayı Bir önceki dönem Belediye Başkanı Polat'a teşekkür ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.