ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

AĞBABA’DAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

 

30 Nisan 2024 20:48
AĞBABA’DAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Türkiye işçi ve emekçi sınıfının birlik ve dayanışma gününün belirtilen sebeplerle her zamankinden çok daha büyük önem taşıdığını kaydeden CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “1 Mayıs’ta tüm örgütlerimiz ile alanlarda, sendikalarımızla, emekçilerimizle kol kola, omuz omuza olacak, sömürüye, emekçilerin köleleştirilmesine, sendikasızlaştırmaya, güvencesizliğe karşı sesimizi yükselteceğiz” ifadelerini kullandı.

Daha yaşanabilir dünya özlemiyle…

Veli Ağbaba “Çalışma koşullarının iyileştirildiği, emeğin karşılığının alındığı, gelir dağılımında adaletin sağlandığı, iş cinayetlerinin son bulduğu, istihdamın arttırılıp işsizliğin çözüldüğü, üretimden ve üretenden yana bir Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Tüm eşitsizliklere ve sömürüye rağmen; daha yaşanabilir bir dünya özlemiyle emeğini ortaya koyan tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.