reklam
ALTIN
 3.997,10
DOLAR
 38,8949
STERLİN
51,6683
EURO
 43,4533
reklam

Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü

 

20 Ekim 2024 13:12
Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü

20.10.2024 günü saat 16.00 sıralarında Yeşilyurt İlçemiz Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde meydana gelen ‘Ateşli Silahla Yaralama’ olayı ile ilgili olarak:

Belirtilen adreste bulunan işyerinde B.D. isimli şahıs, kendisine ait olan ruhsatsız silahını denediği esnada kazara ateşlenmesi sonucu hayati tehlikesi bulunmayacak seviyede yaralanmıştır. 

Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce olaya konu ruhsatsız tabanca ele geçirilmiş olup adli tahkikata başlanılmıştır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.