ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Levent Vadisi'nde Hareketlilik Haftası Kutlandı

Akçadağ Levent Vadisi'nde Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında spor etkinlikleri düzenlendi. 

30 Eylul 2020 13:41
Levent Vadisi'nde Hareketlilik Haftası Kutlandı

Akçadağ Levent Vadisi'nde Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında spor etkinlikleri düzenlendi.

Akçadağ Belediyesi tarafından Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında 'Dağ Kros, Dağ Bisikleti, Trekking, Dikey Tırmanış, Kaya Tırmanışı, Zipplene ve Yamaç Paraşütü' düzenlendi.  'Spor hayattır' sloganıyla düzenlenen etkinlik kapsamında sporcular ve diğer katılımcılar organizasyona yoğun ilgi gösterdi.

Her yıl Eylül ayında kutlanan ve  sürdürülebilir ulaşım tedbirleri almayı teşvik eden Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Akçadağ Belediyesi tarafından Levent Vadisi Seyir Terası alanında yapılan etkinliğe Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağ Belediye Başkan Yardımcıları ve kurum amirleride katıldı.

Avrupa Hareketlilik haftası kapsamında düzenlenen programa katılan Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, “Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlediğimiz etkinlik kapsamında vatandaşlarımızla ve sporcularımızla bir araya geldik. Hareket insan sağlığı için önemlidir. Her alanda kazanmak istiyorsanız hareket etmek mecburiyetindesiniz. Bu yüzden de hareket önemlidir.  Dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu pandemi döneminde hareket etmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Bizde Akçadağ ilçemizin ve Malatya'nın önemli bir turizm merkezi olan Levent Vadisi'nde böyle bir etkinlik yaptık. Ayrıca bu bölgemize kazandırdığımız Adrenalin parkımızı da etkinlik kapsamında gelen vatandaşlarımıza ve sporcularımıza kullandırma şansımız oldu. Bu anlamda organizasyonda emeği geçen katılımcılara, sporculara ve antrenörlerimize teşekkür ederim' diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.