ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Türkiye Expres Haber'den Malatya Radyocular Derneği’ne Ziyaret

Türkiye Ekspres Haber Yönetim Kurulu Başkanı Musa Karagöz, Radyocular Derneği Başkanı Sinan Cavlak’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. 

20 Mayıs 2021 08:57
Türkiye Expres Haber'den Malatya Radyocular Derneği’ne Ziyaret

Türkiye Ekspres Haber Yönetim Kurulu Başkanı Musa Karagöz, Radyocular Derneği Başkanı Sinan Cavlak’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

Yazı İşleri Müdürü Mehmet Demir’inde hazır bulunduğu ziyarette medya sektörünün sorunları ele aldındı. Ziyaretten duyrduğu memnuniyeti dile getiren RADER Başkanı Sinan Cavlak, Türkiye Ekpres Haber’e yeni yayın hayatında başarılar diledi. 

Bağımsız ve özgür yayını sürdüren medyanın demokrasilerde büyük bir öneme sahip olduğunu ifade eden Cavlak, “Çünkü kamu icraatlarını yapar medya bunu sorgular, eğer yanlış bir şey varsa bunu kamuoyuna aktarır . Halkımızın haber alma özgürlüğünü yerine getirmede medyanın önemi büyük. Bugün Pandemi dönemini hep birlikte yaşıyoruz. Bütün medya bundan olumsuz etkileniyor. Bütün esnaf sanatkarlarımız bundan olumsuz etkileniyor. Toplumumuzun bu pandemi kurallarına uyabilmesi için  her zaman çağrılarımızı yapıyoruz. Sağlık Bakanlığımızın duyurularını topluma yansıtma anlamında bizde önemli ölçüde toplumu uyarıyoruz. İnşallah bu zor süreci hep birlikte atlatacağız.  Medya bir bütündür. Televizyonlar, Gazeteler, Birbirimize katıkıda bulunuyoruz. Sizlerde başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Türkiye Ekspres Haber Yönetim Kurulu Başkanı Musa Karagöz’de, medyanın sorunlarını yakinen bildiklerini ve sektör STK’ları ile bu sorunların çözümü noktasında ortak atımlar atmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.