ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

FIRAT EDAŞ, MALATYA’DA YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR

FIRAT EDAŞ, MALATYA’DA YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR 

20 Ağustos 2021 12:19
FIRAT EDAŞ, MALATYA’DA YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR

Fırat EDAŞ, kaliteli ve kesintisiz enerji hizmeti sunma amacıyla, Malatya’nın Yeşilyurt ilçesindeki Kuyulu mahallesi için yaklaşık 900 bin TL’lik yatırım gerçekleştirdi. Şirket, bu kapsamda Malatya’nın pek çok noktasındaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Fırat EDAŞ, kesintisiz enerji arzı parolasıyla Malatya’nın birçok noktasında yatırımlarına devam ediyor. Sürdürülebilir ve kaliteli enerji hizmeti noktasında Malatya’da çalışmalarını hızlandıran Fırat EDAŞ, il genelinde yatırım programı kapsamında planladığı çalışmaları tamamlamaya devam ediyor. 

 

Programına aldığı Malatya’nın Yeşilyurt ilçesindeki Kuyulu mahallesinde 12.3 kilometrelik AG+OG havai hat, 285 direk ve 2 adet 100 KVA gücünde yeni trafo ile yaklaşık 900 bin TL’lik yatırım gerçekleştiren Fırat EDAŞ, bölgeye alternatif besleme hattı tesisi sağlamanın yanı sıra, bölgeyi besleyen dağıtım trafolarının yenileme çalışmalarını da gerçekleştirerek enerji arzını sağladı.

7/24 çalışan ekipleri ile kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti sağlamayı hedefleyen Fırat EDAŞ, müşterilerinin talep ve beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için çalışmalarını artırarak devam ettireceğini ifade etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.