ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Kale’de öğrencilere 15 Temmuz Darbe Girişimi Konulu konferans Verildi

İzollu Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen programa Kale İlçe Milli Eğitim Müdürüne Recep Bulut, İzollu Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Adnan Gül, Okul Yöneticileri, Okul Öğretmenleri ve öğrenciler katılırdı. 

26 Şubat 2022 00:55
Kale’de öğrencilere 15 Temmuz Darbe Girişimi Konulu konferans Verildi

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Bilal Uludağ burada yaptığı konuşmada “Şehitlerimizi rahmetle Gazilerimizi saygı ile anıyoruz. 15 Temmuz Hain İşgal Girişiminin öncesini ve sonrasını bir kaç saate sığdırmak mümkün değildir. Ancak şunuda unutmamak gerekiyor ki bu ülkede 15 Temmuz İşgal Girişimi yaşandı.” dedi.

Başkan Uludağ, 15 Temmuzun sebeplerini ana başlıklar altında anlattı.

“Dünyanın Enerji Kaynaklarının 2038 yılı itibari ile bitecek, içilebilir şu kaynakları 2050 yılı itibari ile azalacak. Gelecekte dünyanın en önemli enerji kaynaklarından bir bor ve bordan daha önemli toryum madenidir. Borda Dünya rezervinin %78 si, Toryumda ise Dünya Rezervinin %38’i ülkemiz topraklarındadır. Bu nedenlerle Türkiye’yi bölmek ve hatta parçalamak için ellerinden geleni yapacaklardır. Bu konuda akıllı davranmalı bizi etnik kökenimizden, dünya görüşümüzden hatta ve hatta partiler üzerinden ayırmalarına izin vermemeliyiz.” şeklinde konuştu.

Birlik olursak güçlü oluruz ama birey olursak bölünürüz diyen Başkan Uludağ “Bu sebeple siz gençlere çok önemli görevler düşüyor. Bu ülkenin geleceği için sizler çok önemlisiniz, nasıl ki geleceğiniz için ve gelecekte iş hayatımız ile ilgili planlar yapıyorsak geleceğimizi inşa edeceğimiz bu topraklar içinde bir şeyler yapmalıyız. Bakın yani başımızda Suriye örneği var istediğiniz kadar malınız mülkünüz makamınız olsun vatanınız yok ise bunların hiç bir anlamı kalmıyor.” dedi.

Başkan Uludağ konuşmasının sonunda Öğrencilerle buluşma imkanı sağladıkları için Kale İlçe Milli Eğitim Müdürüne Recep Bulut'a İzollu Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Adnan Gül'e Okul Yöneticilerine ve Okul Öğretmenlerine teşekkür etti.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Aslı Gizem Gündüz burada yaptığı konuşmada ise şu ifadelere yer verdi

Bugün burada siz genç kardeşlerimizle biraraya gelmek, bizler için birer sevinç ve gurur kaynağı. Bizler geleceğimizin teminatı olan sizler için çalışıyoruz.Gerek uzak gerekse yakın tarihimizi sizlere doğru biçimde anlatmak ve içinde bulunduğumuz bu çağda bir nebze de olsa içinizde milli şuuru uyandırabilmek adına sizlerle buluşmak bizleri heycanlandırıyor.

15 Temmuz milli irade derneği olarak; Milli birlik ve beraberlik, Devletimizin bekası ve bölünmez bütünlüğünün devamı için; sivil bir toplum hareketi oluşturmak, sivil alanda milletimizin güvenliğine ve beraberliğine yönelen her türlü tehdide karşı sivil toplum kuruluşları ile beraber çalışarak siz gençlerimize milli birlik ve beraberlik ruhunu aşılamak, tarih şuuru olan milliyetçi, 15 temmuz ruhuna sahip vatansever bir fikir hareketi olmak amacı ile kurulmuştur.

Bu bilinç ile siz sevgili gençlerimizin geleceği inşaa etmesinde elimizden gelenin fazlasını yapmak için çalışıyoruz. Hepimizin bildiği üzere yakın tarihli hain darbe girişiminin üzerinden 5 buçuk yıl geçti. Bu süreçte devletin birçok kademesinde kendine yer bulmuş fetöcüler maalesef hâlâ tam olarak temizlenemese de bizler bu vatana gözünü dikmiş tüm hainlerle sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ve topraklarımızda bu vatana ihanet eden ne kadar terör unsuru varsa temizlenmesi için el ele mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz.

Bu süreçte siz gençlerimize de büyük roller düşmekte. Sizler çok çalışarak her biriniz bu vatana hayırlı işler yapma gayesi ile devam ettiğiniz ve hak uğruna savaşmaktan vazgeçmediğiniz müddetçe hiç bir terör unsuru başarılı olamayacaktır.

Maalesef geçmişte de şahit olduğumuz süre boyunca fetö tarzı yapılar özellikle yoksul ve aile ilişkileri zayıf olan öğrencilerimize ulaşmaya çalışmış ve yıllarca devleti içten içe kötüleyerek bu kardeşlerimize sözde yardım etme bahanesi ile aslında devlete karşı birer vatan haini yetiştirmeye çalışmıştır.

İşte bizler de tam bu noktada aslında oluşturulan Devlet karşıtı bu yapının tamamen yok edilmesi için birlikte mücadele vereceğiz. ve bu anlamda siz genç kardeşlerimizden ricam, yakın tarihinizi iyi öğrenmeniz ve doğru kanallardan bu bilgilere ulaşmanızdır. Yarın öbür gün üniversite hayatına başlangıç yapacaksınız ve bu anlamda her biriniz ileride yapacağınız meslekler adına ilgili bölümlere gideceksiniz. Her biriniz geleceğin doktoru, mühendisi, mimarı, avukatı, polisi, hakimi, savcısı ve daha aklınızdan geçen hangi meslek varsa bunları olacak ve başta ekmeğini yediğimiz bu vatan için sonra da kendiniz ve aileniz için çalışacaksınız. Bu anlamda sizleri bu yolda bezdirmeye çalışacak bir çok unsur olacaktır. Bunu sadece fetöye hâlâ bağlı olan kişiler olarak düşünmeyin. Bunlar maalesef rüşvetle türlü türlü yolsuzluklarla veya usulsüzlüklerle karşınıza çıkabilecektir. Ama sizler tam da bu noktada dirayet göstereceksiniz ve asla pes etmeyeceksiniz.

Eğer hakka inancınız tamsa ve elinizden gelen gayreti göstermişseniz inanın allahın izniyle başarıya ulaşmanız mümkündür. Bu anlamda kimseye körü körüne bağlanmadan, aklınızı ve vicdanınızı kullanarak ve asla dürüstlükten vazgeçmeden hareket ederseniz inanın ki Allah da sizlere yollar açacaktır.

Hakkıdır hür yaşamış bayrağımın hürriyet,hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal.

Bizler hak yolundan ayrılmadığımız sürece istiklalimizi korumaya Allah’ın izniyle devam edeceğiz.dedi

      

​​​​​​​

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.