ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Başkan Zelyurt Ankara’da Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

Ankara temasları doğrultusunda bakanlıklar ve ilgili genel müdürlükleri ziyaret ederek Doğanşehir’de yapılacak projelerle ilgili istişarelerde bulundu. 

03 Nisan 2022 13:55
Başkan Zelyurt Ankara’da Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara'ya giden Malatya Doğanşehir Belediye Başkanı DuraliZelyurt, Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Kasapoğlu ve Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ile bir araya gelerek Doğanşehir’e yapılacak olan yatırımlar hakkında görüştü.

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak için Ankara'ya giden Doğanşehir Belediye Başkanı DuraliZelyurt, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Kasapoğlu ile bir araya gelerek Doğanşehir’e yapılacak yatırımlarla ilgili görüştüler.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Kasapoğlu ile özellikle Doğanşehir’de gençlik için önem taşıyan ve Doğanşehir’li gençlerin isteği olan Yarı Olimpik Havuz, Gençlik Merkezi, 8 adet semt saha ve futbol sahalarının ışıklandırılması projeleri ile ilgili istişarelerde bulunan Başkan Zelyurt, yapılacak olan bu projelerin Doğanşehir gençliği için önem taşıdığını vurguladı.

Ankara ziyareti kapsamında Başkan DuraliZelyurt daha sonra Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Belediye Başkanı DuraliZelyurt Tarım ve Orman Bakanı ile Doğanşehir tarımı ve tütün konusundabilgiler sundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.