ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

“Aşk-ı Hak" Tiyatro Oyununa Elazığlılardan Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi’nin Ramazan ayına özel her gün düzenlediği Geleneksel Ramazan Etkinlikleri devam ediyor. 

12 Nisan 2022 18:40
“Aşk-ı Hak" Tiyatro Oyununa Elazığlılardan Yoğun İlgi

Her akşam teravih namazı sonrası eski ramazanları aratmayan etkinliklerin sunulduğu Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde "Aşk-ı Hak" adlı tiyatro oyunu sahne aldı.

Devlet Tiyatrosu Sanatçısı usta oyuncu Cem Kurtoğlu ve usta tiyatro ve sinema oyuncusu Emin Olcay’ın oynadığı "Aşk-ı Hak" adlı tiyatro gösterisi izleyicilerden büyük beğeni aldı.

Düzenlenen etkinliğe aileler çocuklarıyla birlikte katılırken, oyun izleyicilerden büyük alkış topladı.

Program, Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu’nun Aşk-ı Hak tiyatro ekibine plaket takdimiyle sona erdi.

BU AKŞAM HAYATİ İNANÇ SEVENLERİYLE BULUŞACAK

Elazığ Belediyesi tarafından her akşam aynı saatte düzenlenen Ramazan etkinliklerine 12 Nisan Salı günü (Bugün) Eğitimci-Yazar Hayati İnanç, söyleşi programı ile  katılarak Elazığlılara unutulmaz bir gece yaşatacak.

13 NİSAN’DA HEMŞEHRİMİZ EMRAH GÜNEŞ ESERLERİNİ SESLENDİRECEK

Hemşehrimiz Emrah Güneş, Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerine 13 Nisan Çarşamba günü konuk olarak birbirinden güzel eserlerini seslendirecek.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.