ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Gözyaşlarıyla izlendi "Acının Merkez Üssü"

Acının Merkez Üssü adlı tiyatro oyunu gözyaşlarıyla izlendi. Büyük Türk Dünyası Federasyonu , Malatya il Başkanlığınca düzenlenen tiyatro gösterisi ilgi ve gözyaşlarıyla izlendi. 

12 Haziran 2023 01:02
Gözyaşlarıyla izlendi "Acının Merkez Üssü"

Büyük Türk Dünyası Federasyonu Malatya il Başkanlığınca" Acının Merkez Üssü" adlı tiyatro gösterisi düzenledi.

 Tiyatro gösterisine CHP Milletvekili Veli Ağbaba'nın yanı sıra Belediye temsilcileri, Stk başkanları ve birçok yerel basın mensubu da katıldı, tiyatro severlerin de ilgisi büyüktü.

 Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin yaralarını sarmaya yönelik yapılan tiyatro etkinliğinde izleyiciler gözyaşlarına hakim olamadı

Büyük Türk Dünyası Federasyonu Malatya il Başkanı Veysel Karademir, tiyatro gösterisinin sonunda oyunu uyarlayan yöneten Hasan bulğak ve oyuncular  Eyüp Gezer,Miraç Korkmaz, Bilhan Umut, Şuheda Ekinci,Sezer taş ve ışık ses sorumlusu Yakup Toy' a teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.


Haber: H. Serap KARLIDAĞ 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.