ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

15 TEMMUZ’U UNUTMADIK

 

14 Temmuz 2023 16:37
15 TEMMUZ’U UNUTMADIK

15 TEMMUZ’U UNUTMADIK

15 Temmuz Hain Darbe girişiminin 7’inci yıl dönümü nedeniyle Türkiye genelinde olduğu gibi Malatya’da da anma etkinlikleri düzenleniyor.

15 Temmuz Demokrasi Nöbeti ve Şehitlerini Anma etkinlikleri kapsamında, konferanslar, karma resim ve fotoğraf sergileri, bütün camilerde şehitler anısına mevlit okutulacak ve şehit mezarları ziyaret edilecek. 15 Temmuz Cumartesi günü Büyükşehir Belediye Binası karşısında bulunan Yöresel Ürünler Çarşısı’nın bulunduğu alanda ise anma etkinlikleri ve protokol konuşmaları gerçekleştirilecektir.

15 Temmuz programları çerçevesinde gerçekleştirilen sergi açılışı gerçekleştirilerek akabinde anı defteri Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Umut Yalçın tarafından yazıldı.

Başkan Vekili Umut Yalçın program sırasında yaptığı konuşmada, “Son yıllarda her alanda göstermiş olduğu büyük başarılar ile sadece bölgesinin değil dünyanın sayılı devletlerinden biri haline gelmeye başlayan ülkemizin ilerleyişini durdurmak isteyen hain şer odakları, 15 Temmuz 2016 tarihinde bir darbe kalkışmasında bulunmuş, ancak milletimizin dirayeti sayesinde bu teşebbüs daha başlangıç aşamasında bozguna uğratılmıştır.

Devletin bekası ve milletin varlığı için 15 Temmuz hain darbe girişimini püskürten kahraman milletimizi bir kez daha yürekten kutluyorum. 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Allah, bir daha bu millete 15 Temmuzları yaşatmasın” dedi

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.