ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Çulha, Battalgazi’ye Seslendi “Adil Olacağız”

 

08 Aralık 2023 22:30
Çulha, Battalgazi’ye Seslendi “Adil Olacağız”

Çulha, Battalgazi’ye Seslendi “Adil Olacağız”

 

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Battalgazi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığından istifa ederek AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı olan Adil Çulha, Battalgazi’ye seslenerek “Hz. Ebu Bekir gibi güvenilir, Hz. Ömer gibi Adil, Hz Osman gibi hoşgörülü, Hz. Ali gibi çalışkan olacağız.” dedi.

Battalgazi Belediyesi Başkan Aday Adayı Çulha, yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi;

“Malatyamıza ve gönülden sevdiğim Battalgazimize uzun yıllar Battalgazi Esnaf Odası Başkanı ve bir esnaf olarak katkı verdim.

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve Asrın Felaketi olarak adlandırdığımız depremlerde milletçe ve Malatya olarak onarılması belki de yıllarca sürecek derin yaralar aldık.

Öncelikle depremlerde aramızdan ayrılanlara Allah’tan Rahmet, depremler sonrası yaralanıp geçirdiği travmayı atlatamayanlara ise Rabbimden Şafi adıyla şifa diliyorum.

Yıkımların ve enkaz kaldırma çalışmalarının devam ettiği ilimizde bizlerde ilk günden bugüne çalışmalarımıza devam ettik ve etmeye de devam edeceğiz.

Önümüzdeki yerel seçimlerde atalarımızın bizlere miras bıraktığı Battalgazi ilçemiz için Adalet ve Kalkınma Parti’sinden Battalgazi Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurumuzu yaptık.

Bu kutlu yürüyüşte öncelikle sizlerin dualarına talibiz.

Gönül Belediyeciliğinin mimarı Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Lideri Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde Battalgazi İlçemize yani sizlere hizmet etmeye talip olduk.

Türkiye Yüzyılında önceliğimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Malatyamızı Battalgazimizi Allah’ın izniyle devralacağımız hizmet yarışında, hizmet çıtasını daha yükseklere çıkartmak olacaktır.

Bizler biliyoruz ki Halka Hizmet Hakk’a hizmettir. Bu düstur ile çalışıyorsanız; gönülden gönüle yollar inşa eder, gönüller kazanırsınız.

Hz. Ebu Bekir gibi güvenilir, Hz. Ömer gibi Adil, Hz Osman gibi hoşgörülü, Hz. Ali gibi çalışkan olacağız.

Şiarımız şehre hizmet insana hürmet anlayışı olacaktır.

Hizmetin tek başına yeterli olmayacağı bilinci ile bizler ilk olarak Gönülleri fethedeceğiz. Gönülleri kazanacağız. Biz, gönüller almaya geldik. İnşallah seçim gününe kadar Battalgazi ilçemizde her haneye her iş yerine ulaşacak, sıkmadık el, dokunmadık gönül, fethetmedik kalp bırakmayacağız.

Bizler biliyoruz ki Belediyecilik, şehre aşkla bağlı olmayı, gece gündüz çalışmayı, laf değil eser üretmeyi gerektirir. Çıktığımız bu kutlu yolda bir olacağız, birlikte olacağız.

Bugüne kadar hemşerilerimize hizmet ettik, yorulmadık, hizmet etmeye de ilk günkü aşkla devam edeceğiz.

İnanarak çıktığımız bu yolda “Olmaz, Yapılamaz” denilenlere karşın yılmadan yorulmadan yolumuza hep birlikte hız kesmeden devam edeceğiz Allah yar ve yardımcımız olsun.“

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.