ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan Kar Temizleme Ekipimiz Çalışmalarımıza Devam Ediyoruz.

 

27 Ocak 2024 18:36
Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan Kar Temizleme Ekipimiz Çalışmalarımıza Devam Ediyoruz.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan Kar Temizleme Ekipimiz Çalışmalarımıza Devam Ediyoruz.

Kazgan sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak kar gece saatlerinden itibaren yüksek kesimler de kar yağması Karla mücadele ekipleri, yolların açılması, Akçadağ ilçemize bağlı ve mahallerimize ve kaldırımlarda biriken karın temizlenmesi için çalışma başlattı.

Kazgan Beyaz örtüyle kaplanan ilçemiz sakinleri iş yerlerinin önünde ve araçlarının üzerinde biriken karları temizledi.

Kazgan Uzun zamandır kar yağmasını bekliyorduk. Bu kadar kar beklemiyordum, daha az kar yağar, diye düşünüyordum. Bu yağış hepimizi mutlu etti. 

Mahlelerimizle kalan vatandaşlarımızın yolunu açmak için karla mücadele ediyoruz. 

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri karla mücadele çalışmaları için yağış öncesi yaptığı plan dahilinde ilçe merkezindeki cadde, sokak ve kaldırımlarda kar temizleme çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürü kar yağışından dolayı olumsuzlukların yaşanmaması için ekiplerin planlı bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini belirterek; “Fen İşleri Müdürlüğü olarak ekipmanlarımız ve personellerimiz ile birlikte kar temizleme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Ekiplerimiz şehir merkezimizde cadde, sokak ve kaldırımlarda 7/24 çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için çalışmalarımızı devam ettireceğiz.” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.