ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Vali Ersin Yazıcı ve Eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Karanfil Dağıttı

 

08 Mart 2024 10:05
Vali Ersin Yazıcı ve Eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Karanfil Dağıttı

Vali Ersin Yazıcı ve Eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Karanfil Dağıttı

Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” münasebetiyle 1.Organize Sanayi bölgesindeki İNTEM Triko Fabrikasında çalışan kadınlara ziyarette bulundu.

Kadınların, toplumun temel direği ve geleceğin inşasında önemli bir role sahip olduğunu söyleyen Vali Yazıcı Onlar, yaşamlarının her anında sevdikleri için fedakarlıkla hareket ederler. Anadolu’nun bereketini üretim kabiliyetiyle zenginleştiren kadınlarımız, emekleriyle toplumsal kültürümüzün taşıyıcılığını da üstlenirler. Bu vesileyle tüm emekçi kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, her daim alın terleriyle ve emekleriyle elde ettikleri başarı dolu hikayelerinin olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Vali Yazıcı ve Hanımefendi Hanife Yazıcı, çalışan kadınlara çiçek ve hediye dağıtarak fabrikadan ayrıldılar.     

Vali Yazıcı ve Eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı Kadınlar Günü Münasebetiyle Açılan Stantları Gezdi

Vali Yazıcı ve eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 6 Bakanlığın il temsilcileri tarafından açılan stantları gezdi.

Stantları gezen Vali Yazıcı “Devletimiz, kadınların iş ve toplum hayatında aktif bir şekilde yer alması için istihdamdan, eğitime çeşitli destek ve teşviklerle Anadolu kadınının tüm cevherlerini sosyal ve ekonomik hayata aktarmasını sağlamaktadır. Hem iş hayatında hem de evde verdikleri emekle toplumumuza değer katıp hayatın her alanında varlık gösteren cefakâr kadınlarımızın, nesillerin eğitimde de rolü büyüktür. Çünkü onlar, geleceğimize yön verecek olan evlatlarımızı yetiştiren öğretmenler, rehberler ve örneklerdir.” dedi.

Vali Yazıcı ve Hanımefendi Hanife Yazıcı, stantta emeği geçenlere teşekkür ederek stant alanından ayrıldılar.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.