ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Nasıl olduklarını sorduğumuzda, ‘6 Şubat’taki gibiyiz’ diyorlar”

 

08 Mart 2024 20:50
Nasıl olduklarını sorduğumuzda, ‘6 Şubat’taki gibiyiz’ diyorlar”

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Malatya şu anda enkaz halinde.  İnsanlara nasıl olduklarını sorduğumuzda, ‘6 Şubat’taki gibiyiz’ diyorlar. Malatyalılar 6 Şubat’tan bu yana önemli bir gelişmenin, değişmenin, yatırımın, projenin hayata geçirilmemesinden dolayı şikayetçi ve bu konuda tepkili” dedi.

 

Bilal Yıldırım, “Tekrar çağrıda bulunuyorum, rezerv alan haritalarını; yüreğiniz yetiyorsa, cesaretiniz varsa, siyasi ahlakınız varsa açıklayın. Eğer AK Partililer korkuyorsa verin biz açıklayalım. Biz; doğruyu söylemekten, doğruyu savunmaktan asla korkmayız, yanlış yapana da teslim olmayız” ifadelerini kaydetti.

 

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan ve Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen ve partililerle birlikte Malatya Ticaret Borsası  Başkanı Ramazan Özcan’ı ziyaret etti.

 

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, “31 Mart yerel seçimi ve sonucu Malatya için çok önemli. Şehrimizi yeniden ve baştan inşa edeceğiz. Yeniden Refah Partisi, Türk siyasetinde çok büyük sıkıntılar yaşamış bir siyasi hareketin temsilcisi ve yerel yönetimde de geçmişte çok önemli tecrübesi var.”  dedi.

 

-“Malatya’da birinci parti olacağız”

 

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Malatya’da bütün STK’ları ve çalışmalarını sıkı bir şekilde yakından takip ediyorum. Malatya Ticaret Borsası, son dönemde bir marka haline geldi. Malatya şu anda enkaz halinde.  İnsanlara nasıl olduklarını sorduğumuzda, ‘6 Şubat’taki gibiyiz’ diyorlar. Malatyalılar 6 Şubat’tan bu yana önemli bir gelişmenin, değişmenin, yatırımın, projenin hayata geçirilmemesinden dolayı şikayetçi ve bu konuda tepkili. Malatyalılar bir an önce enkazlardan kurtulup, çarşısına ve şehrine, evine kavuşmak istiyor. Malatya’yı bir bütün olarak ayağa kaldırmak için ekibimizle tüm ilçelerde göreve hazırız. Sorumluluğumuzu biliyoruz, sorumluluğumuzun farkındayız. Malatya’da birinci parti olacağız. 1 Nisan itibariyle çizmelerimizi giyip sahada halkımız için çalışmaya başlayacağız” dedi.

 

-“Eğer AK Partililer korkuyorsa verin biz açıklayalım”

 

Şehir merkezinde esnaflarla, mahalle toplantılarında da vatandaşlarla bir araya gelen Bilal Yıldırım, “Tekrar çağrıda bulunuyorum; rezerv alan haritalarını yüreğiniz yetiyorsa, cesaretiniz varsa, siyasi ahlakınız varsa açıklayın. Eğer AK Partililer korkuyorsa verin biz açıklayalım. Biz; doğruyu söylemekten, doğruyu savunmaktan asla korkmayız, yanlış yapana da teslim olmayız, yanlış karşısında da susmayız. Mülkiyet hakkı kutsaldır, insanların alın teriyle kazandığı mülkiyet kutsaldır. Rezerv alanları eşit ve adil olmalı. Öyle bir proje yapınki, hiç kimse şüpheye düşmesin. Adaletten kaçmayın, adalet size de lazım olabilir.” İfadelerini kaydetti. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.