ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Ünlü Plastik Cerrah İlk Bayiliğini Memleketi Malatya'da Açıyor

Malatya'nın Akçadağ ilçesi Yağmurlu mahallesinden dünyaya gelen üç kardeşten biri olan Plastik&Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bilgehan Aydın mesleğindeki başarılı yükselişiyle dikkat çekmeye devam ediyor. 

13 Ocak 2021 01:00
Ünlü Plastik Cerrah İlk Bayiliğini Memleketi Malatya'da Açıyor

 

Malatya'nın Akçadağ ilçesi Yağmurlu mahallesinden dünyaya gelen üç kardeşten biri olan Plastik&Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bilgehan Aydın mesleğindeki başarılı yükselişiyle dikkat çekmeye devam ediyor.

Mehmet ve Fatma çiftinin üç çocuğundan biri olarak Akçadağ ilçesinin Yağmurlu mahallesinde dünyaya gelen Op.Dr Bilgehan Aydın, meslekteki başarısıyla tıp dünyasında adından söz ettiriyor. Kendisi gibi doktor olan kardeşleri Uzman Dr. Özgür Aydın ve Doç.Dr. Zeyneo Aydın ile birlikte memur bir anne babanın çocukları olan doktor kardeşlerden Op.Dr Bilgehan Aydın, çalışmalarıyla kardeşleriyle birlikte çevresinde başarılarıyla anılıyorlar. Memur anne ve babanın meslekleri icabı memleketin bir çok yerinde öğrenim hayatlarını sürdürmek zorunda kalan kardeşler üniversite hayatlarını Cerrahpaşa Tıp Fakültesi nde tamamladıktan sonra mesleklerini başarıyla sürdürüyorlar. Mesleki hayatlarının yanı sıra doğdukları ve büyüdükleri yer olan Yağmurlu Mahallesini her fırsatta ziyaret eden kardeşler, birçok öğrenciye de burs imkanı sağlıyorlar. Plastik&Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bilgehan Aydın, geldikleri yeri unutmadıklarını belirterek, imkanları dahilinde çevrelerine yardım ettiklerini belirtti. Aydın, "Memur olan anne ve babamızın görevleri nedeniyle memleketimizden ayrılmak zorunda kaldık. Ben ve kardeşlerim eğitim hayatımıza farklı şehirlerde devam ederek üniversiteyi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi nde okuduk. Kardeşlerimle birlikte mesleki hayatımızda çalışarak bir yerlere geldik. Şükürler olsun şimdiye kadar haram lokma yemeden kendi emeklerimizle herşeyimizi edindik. Biz ailemizden çalışmayı, dürüst ve ahlaklı olmayı öğrendik. Bunuda hayatımızın her alanında icra ediyoruz. Belki söylememiz çok doğru değil ama başkalarına da örnek olması için belirtmekte fayda görüyorum. Şuanda burs imkanı sagladigimiz bir çok öğrenci kardeşimiz var. Bunun yanı sıra yardımcı olduğumuz ailelerimiz var. İnşallah çalıştıkça, kazandıkça yaptığımız bu yardımlara devam edeceğiz. Biz kerpiç evde dünyaya gelmiş üç kardeş olarak azimle, dürüstlükle, çalışarak bir yerlere geldik. İnşallah birilerine de örnek oluruz. Mesleki olarakta hem ben hemde kardeşlerim önemli çalışmalar yaptık. Ülkemize faydalı, insanlığa faydalı olacak çalışmalara imza attık. Mesleğimiz açısından Malatya'da neler yapabiliriz diye düşündük ve ilk bayilik merkezini Malatya'da açmaya karar verdik. Bununda gururunu yaşıyoruz. İnşallah başarılı çalışmalarımızın devamı gelecek" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.