ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Akçadağ’lılaradan Boks Şampiyonası Hatice Akbaş Karşılaşma Töreni

Boks Şampiyonasında Türkiye'ye Altın Madalya Kazandıran Milli Boksör Hatice Akbaş Malatya Havalimanında Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ve Stk temsilcileri ailesi çok sayıda vatandaş lar Akçadağlılar tarafından coşkuyla karşılandı. 

27 Mart 2022 12:02
Akçadağ’lılaradan Boks Şampiyonası Hatice Akbaş Karşılaşma Töreni

Memleketi Malatya’ya gelen Milli Boksör Hatice Akbaş Havaalanında iner inmez coşkulu bir kalabalık tarafından Akçadağ’ın gururu, Türk’ün Altın yumruğu sloganlarıyla hemşerileri tarafından karşılandı.

Karşılamaya Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ve Yardımcısı Eyüp Işık Belediye Personelleri  MHP'nin MYK üyesi Eyüp Gönültaş, Minibüscüler Odası Başkanı Mesut İnce, Deva Partisi Kurucularından Prof. Dr. İbrahim Gezer, Akçadağ  Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar, Malatya Minibüscüler Odası Başkanı Mesut İnce, Akçadağ Muhtarlar Dernek Başkanı Aydın Coşkun, çok sayıda Akçadağlı vatandaşlar katıldı.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan yaptığı açıklama da.

Zor olanı başardık.  Dünyanın en iyi dövüşçülerinin arasından sıyrılıp madalyayla onurlanan  sporcu kızlarımızı  tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum." ifadelerini kullandı.

Şanlı bayrağımızı göklere çektirerek İstiklal Marşımızı okutan Şampiyon sporcu kızlarımız göğsümüzü kabarttı.

 Başarılarından dolayı  sporcu kızlarımızı  tebrik ediyorum. Bundan sonrada İlkadım’da  başta olmak üzere gençlerin merakla takip ettiği  olmak üzere bu tarz spor çalışmalarımız devam edecektir. Gençliğin zinde ve azimli olarak yetişmesi adına elimizde ne gelirse yardımcı oluruz ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.